Når I ligefrem spørger efter opskriften på min rabarber crumble, så deler jeg da gerne :) Jeg lavede den lidt på gefühl i håb om at ramme noget a la min svigermors udgave og det synes jeg faktisk lykkedes helt godt.
Rabarberfyld
500 g rengjorte, snittede rabarber
1 dl. rørsukker
1 dl. flormelis
1/2 vanillestag
Dej
1,5 dl. kokosmel
1 dl. havregryn
1 dl. hvedemel
Ca. 100 g smør
1/2 dl. rørsukker
Bland de rengjorte, snittede rabarber med rørsukker, flormelis og vanillekorn og læg dem i bunden af et tærtefad.
Ingredienserne til smuldredejen æltes let sammen og fordeles over rabarberne.
Bages ved 200 grader i ca. 25 min.
Smager allerbedst lun sammen med creme fraise eller flødeskum :)
13 kommentarer
Elsker crumbles og denne her lyder virkelig go’. :)
Ej sad sådan og håbede, man kunne lokke en opskrift ud af dig..:) Det er bare bedre med en anbefalet én af slagsen;) Jeg vil straks springe i haven og snitte i rabarberne.
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mmmm, jeg elsker rabarber og jeg elsker crumble. Jeg må forene de to og ringer fluks til min mor for at lokke hende til at tage nogle stængler rabarber med på besøg i sommerhuset :)
Haps, hvor ser det lækkert ud!
Er spændt på at smage din opskrift, den er lige sat i ovnen :) ser i hvert fald lækkert ud :)
Uhmmm ja, rabarbercrumble hører foråret til. Også gerne med god vaniljeis til
Uhm! Det har jeg aldrig prøvet at lave, men lige om lidt er mine rabarber store nok, og så tror jeg bestemt jeg vil afprøve denne opskrift :-)
Mums…jeg må også i haven og høste de spæde skud ;)
Mums… Det lyder godt med kokos.
Gad nok vide om vi har kokos???
God aften til dig
Den smager bare SÅ godt! Det er helt vildt :-) Kan anbefales til ALLE!
Hvor mange personer er det til?
Den crumble er bare den bedste jeg har smagt!! Mine børn elsker den også og de plejer ellers ikke at spise det :-)
Den rabarbercrumble er sindssygt lækker. Tak for opskriften. Jeg bagte den i går, og jeg er lige kommet til at putte en i ovnen igen nu… Vi er 5 i familien så en lille crumble som denne ryger hurtigt :)