Ikke kategoriseret

Rabarber

søndag 1. maj 2011

I påsken plukkede Carla og Mormor de første rabarber i Mormors og Morfars have. Rabarberne kom med hjem i fryseren, så idag var de lette at smide direkte i blenderen til en rabarberis og resterne blev til kompot. Opskriften fandt jeg her. Næste gang tror jeg, at jeg vil gå efter en opskrift med æg i, for en mere creamy is. Men denne her var i hvert fald meget nem og smagte sommerligt sammen med kompotten og jordbær.

Måske kan du også lide disse

5 kommentarer

  • Reply by Busk søndag 1. maj 2011 at 20:06

    Nøj det ser godt ud. Dem skal jeg prøve at lave. Skal dog lige vente til der er en ny portion rabarber klar i haven, har lige lavet rabarbersorbet af dem der var…

  • Reply Thehuset søndag 1. maj 2011 at 20:20

    Åhhh… Hvor ser det bare lækkert og sommerligt ud. Skønt billede, hvor datteren plukker rabarber!
    Får da også helt lyst til en omgang lækker sommerdessert. Mums.

  • Reply Tenna søndag 1. maj 2011 at 20:24

    Nåh ja is..

    Hvorfor har jeg ikke tænkt på det!? Vi har så mange rabarber- og vi har spist alt for meget rabarberkage.

    Jeg tror, vi skal prøve den du linker til…

    Kh. Tenna

  • Reply Malene mandag 2. maj 2011 at 19:29

    uuuhm!! Rabarber er altså bare lig med sommer i Danmark <3

  • Reply Anette Andersen mandag 2. maj 2011 at 20:57

    Tusind tak for inspiration – har først læst din blog i dag hvor også min egen blog handler om rabarber – fortsat dejligt forår :-)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.