Sikke et smuk efterårsvejr der har været i dag! Vi har lavet græskarlygte i haven og spist flæskesteg med min ynglings efterårsalat:
Den består at fintsnittede rosenkål, små æbletern med skræl, avokadotern og tranebær + en dressing af citronsaft, olivenolie, honning, salt og peber. Den smager så godt, at det faktisk ikke kommer sig så nøje, hvad resten af menuen består af ;)
Vi sluttede af med ris a la mande og Carlas fik endda lokket mormor til at tage mandelgaver med ;)
8 kommentarer
Uhmm – rosenkålssalat… Det tror jeg skal prøves :0)
Den kan i hvert fald anbefales :)
Det lyder virkelig lækkert, det må jeg prøve! Men chips på tallerknen,???
Haha, jamen det hører sig da til, når man får flæskesteg, eller er det kun her i Nordjylland vi skejer ud med den slags? ;)
Nu er jeg jo så godt nok også fra Nordjylland, men det får vi i hvert fald også herhjemme til flæskesteg :D
Enten Taffelchips – eller allerhest de der stor tykke chips fyldt med luftbobler.
Haha, tænkte nok at jeg kunne regne med dig her, Lisbeth ;)
Ser skønt ud :)
:)