Iskaffe med lakrids efter opskrift på The Food Club. Hvis I ikke allerede har besøgt “klubben” er den helt sikkert et besøg værd. Bloggen bliver skrevet af danske Ditte, som er bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring, så hun ved hvad hun har med at gøre og frister med inspirerende opskrifter og de absolut lækreste billeder. Rigtig god fornøjelse derinde! Jeg bliver nødt til også at have afprøvet denne opskrift. Ville være en rigtig lækker snack til tasken til fødegangen (hvis man kunne lade dem ligge så længe ;)
12 kommentarer
MUMS det både lyder og ser top lækkert ud!
Jeg er i hvert fald blevet små-afhængig. Det udgør en fin lille “snack” ;)
Det er en fantastisk blog. Sidder faktisk lige nu og savler over alle de lækre ting Ditte har lavet. Mmmm.
Ja, ikke?! Fantastisk lækker og inspirerende blog :)
Det ser lækkert ud, men jeg kan ikke lige forholde mig til smagen af kaffe og lakrids i samlet flydende form. Elsker de to ting hver for sig, så måske en combi er god.
Nej, det er måske også lidt svært at forestille sig. Men jeg synes at det er ret lækkert. Jeg bruger lige en “teskefuld-spids” lakrids og det giver lige kaffen lidt kant :)
Mmm den ser god ud, men jeg tror nu stadig min kaffe skal være varm i dag;)
Det kan jeg godt følge dig i, her i kulden. Det er nok bare mig som går og bliver tørstig med min store mave og så slukker den kolde udgave tørsten bedre ;)
Elsker The Food Club og denne skal jeg helt sikkert også afprøve! :-)
Kh Ulla.
Ja, det bliver du nødt til! Den er lækker og meget vanedannende ;)
Fiiiiin blog!
Ja, ikke?!