Dagens nemme ret har stået på sommer-sandwiches med tunsalat og æggesalat, og blev nydt i solskin på altanen. Sandwichene vil også egne sig rigtig godt til at tage med ud i det blå, så derfor får I lige “opskriften”:
Tunen er rørt med finthakkede rødløg, finthakket rød peber, mayo, masser af citronsaft, salt og peber og friske ærter. De friske ærter gjorde hele forskellen og var rigtig lækre sammen med tunen.
Æggesalaten består af hårdkogte, finthakkede æg rørt med hytteost, lidt mayo, karry, salt og peber. Purløgen måtte vi tænke os til idag :)
Vi lagde sandwichene sammen med blandet salat og tomater. Avokado ville også gøre sig rigtig godt i begge to :)
7 kommentarer
Lækkert ser det nu ud!
Jeg har lige lavet et indlæg om butik Sildestrøm på Møn, hvor jeg til min store forbavselse stødte på By Blank smykker. Sjovt at støde på noget så velkendt (havde endda mine ørestikker i) så langt væk hjemmefra! Fin butik, der er du kommet i godt selskab.
JAAAAHHHH…ikke tosset med madblog. Lækre sandwich : ) Kh fra Jo
Uhmmmm….det ser for lækkert ud :o)
mmm. Tak Mette
Uhmm, hvor ser det lækkert ud! For min skyld må der gerne gå mad-blog i den :-)
Kh Ulla.
Mmm.. Lige mit favoritfyld til lækre sommer-sandwich! De ser godt nok lækre ud :)
Ida – Ja, de har nemlig vores smykker :) Har ikke selv været i butikken, men der ser fint ud på dine billeder :)
Skønt at I orker madbloggerriet :)