Simpel aftensmad som smager af forår (og sommer). Æggekage med kartofler og parmaskinke, tomater og purløg, og asparges med parmaskinke.
Jeg eksperimenter med økogær, spelt og emmer. Jeg har udviklet lidt på slaskebollerne og resultatet blev rigtig smagfuldt, luftigt og saftigt. Endnu en dej står i køleskabet og jeg håber at de bliver lige så gode i morgen.
Carla er efterhånden en ivrig hjælper i køkkenet. Det er så hyggeligt! Hun er pludselig blevet super-sej til at smage på nye ting. Jeg synes at det er lidt sjovt, som det kan begejstre og glæde os som forældre. Mon der er andre som kender den følelse?
5 kommentarer
Det ser rigtigt lækkert ud…
Ja, rigtigt forårsagtig! ;)
Hej M
Hører meget gerne om slaskebolle-produktudviklingen. Her i huset er de også stort hit, men vil gerne udskifte den (meget) store mængde hvide hvedemel der er i. Har overvejet havregryn.
Sweets til jer alle/ Laura
Tak Christina :)
Laura – Ja, jeg var også på udkig efter et sundere alternativ til slaskebollerne. Jeg skal nok lægge den produktudviklede helse-udgave på snarest ;)
Uhm, det ser lækkert ud og meget forårsskønt!
Min variant af “slaskeboller” variere fra gang til gang. Men oftest er der masser af havregryn i, grahamsmel, frø og kerner, men jeg har endnu emmer tilgode – det skal da prøves :-)
Ann-Christine – Ja, det må du prøve! Det smager i hvert fald godt ;)